Praktisk ogräsborste från Ysta Maskiner

YstaMaskiner AB planserar en ny modell av ogräsborste för miljövänlig ogräsbekämpning. Det unika med modellen är att den är batteridriven. Drifttiden på en laddning är cirka 2,5 timmar.
YstaMaskiner AB lanserar en ny modell av ogräsborste för miljövänlig ogräsbekämpning. Det unika med modellen är att den är batteridriven. Drifttiden på en laddning är cirka 2,5 timmar.

YstaMaskiner AB lanserar en unik ny modell av ogräsborste för miljövänlig ogräsbekämpning.

Modellen kompletterar därmed ytterligare YstaMaskiners breda sortiment av ogräsborstar. Ogräsborsten passar utmärkt för användning på mindre hårdgjorda ytor som terrasser, innergårdar, trottoarer, skolgårdar mm.

– Det unika med modellen är att den är batteridriven. Drifttiden på en laddning är cirka 2,5 timmar och laddningstiden är 3,5 timmar. Batteriet laddas i ett vanligt vägguttag med hjälp av medföljande laddare, säger Fredrik Lidberg, försäljningschef på Ysta Maskiner.

”Batteridriften medger stora fördelar för föraren och omgivningen då den är tystgående och utan avgaser.” Fredrik Lidberg försäljningschef påYsta Maskiner.

Batteridriften medger stora fördelar för föraren och omgivningen då den är tystgående och utan avgaser. Tillsammans med många justeringsmöjligheter får föraren en bra arbetsmiljö under arbetet.

De många justeringsmöjligheterna medger att alla användare kan använda maskinen på ett säkert sätt med bra arbetsmiljö.

Borsthuvudet kan sidoförskjutas åt både höger och vänster för att underlätta rengöring längs med husväggar och runt borsten är en skyddsduk monterad som kan ställas in steglöst.

Ogräsborsten, som väger 100 kilo inklusive batteri, är grundutrustad med en stålogräsborste med en diameter på 550 mm.

Länk till Ysta-Maskiner

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se

Batteriet laddas i ett vanligt vägguttag med hjälp av medföljande laddare. Batteridriften medger stora fördelar för föraren och omgivningen då den är tystgående och utan avgaser.
Batteriet laddas i ett vanligt vägguttag med hjälp av medföljande laddare. Batteridriften medger stora fördelar för föraren och omgivningen då den är tystgående och utan avgaser.