Lyckad maskinvisning hos Staffare i Uppsala

Lyckad maskinvisning i strålande vårväder. Fr.v. Torbjörn Eriksson, säljare på Staffare, Lars Staffare, vd på Staffare och Roger Olsson, säljare på Staffare. Foto: Per Eriksson
Lyckad maskinvisning i strålande vårväder. Fr.v. Torbjörn Eriksson, säljare på Staffare, Lars Staffare, vd på Staffare och Roger Olsson, säljare på Staffare. Foto: Ewa Eriksson.

Maskinåterförsäljaren Staffare i Uppsala hade stor maskinvisning den 22 och 23 mars på sin anläggning på Danmarksgatan i Uppsala. Besökarna  erbjöds bland annat möjligheten att provköra en Huddig 1260D med 20 meters lift.

Traditionsenligt hade man även bjudit in ett stort antal leverantörer av redskap, maskiner, tillbehör och tjänster som visade  sina produkter i verkstaden som under maskinvisningsdagarna byggts om till utställningshall.

Leverantörerna representerader produkter både från entreprenad,- skog och lantbruksbranschen och det fanns dessutom gott om maskiner och redskap till specialpris.

Årets visning var den första med Staffare som ägare till Agro Maskin och Maskinservice AB. Den 1 december förra året övertog Staffare med huvudkontor i Hudiksvall samtliga aktier i bolagen som bland annat säljer och servar Massey-Ferguson traktorer och skördetröskor i Uppsala.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se

_W5A4021-3 _W5A4018-3 _W5A3994-3