Ny steg V-motor i Merlo P27.6

fwgd4s5pmlhxzlbl8pg6

För att klara steg V-kraven har Merlo valt att byta motor i sin Panoramic-modell P27.6. Den nya motorn kommer från Kohler och har en effekt på 75 hästkrafter.

P27.6 har tidigare haft en motor från Kubota, men när man nu anpassar modellen för att klara steg V-kraven som ställs på många arbetsplatser idag, väljer man att byta till en Kohler-motor på 75 hästkrafter. Den har fyra cylindrar och klarar emissionskraven tack vare så kallad oxidationskatalysator (DOC) samt dieselpartikelfilter, som fångar upp sotpartiklar som skapas under förbränningsprocessen.

Merlo P27.6 är en kompakt maskin med en totalhöjd på 192 centimeter, vilket gör att den exempelvis kan ta sig in i trånga utrymmen som parkeringsgarage och källare. Med 2 700 kilo i lyftkapacitet och bomfjädring som tillval uppges den vara allsidig och flexibel. Låg bominfästning ger god runtomsikt och med en dörr som går att öppna och låsa i 180 grader kan man enkelt hoppa ur och i maskinen många gånger varje dag på ett ergonomiskt sätt. CE-godkänd personkorg från fabrik finns som tillval.

© Anläggningsvärlden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se

im5h7fykumkyvqwokmca