Svenska Maskinmässan flyttas till hösten 2020

_W5A2542

Branschorganisationen MaskinLeverantörerna har beslutat att senarelägga genomförandet av sin egen mässa Svenska Maskinmässan till den 1-3 oktober 2020. Anledningen är pandemin orsakad av coronaviruset (covid-19).

Man har noga bevakat utvecklingen med det nu pandemi-klassade Covid-19 utbrottet och försökt upprätthålla en optimism om att kunna genomföra Svenska Maskinmässan den 4-6 juni 2020, men efter regeringens beslut att begränsa allmänna sammankomster samt den utveckling som skett de senaste dagarna ser man inget annat val än att senarelägga mässans genomförande.

– Detta är en mässa av branschen, för branschen, och vi utgår alltid från våra besökare och våra utställares säkerhet. Under rådande omständigheter med begränsningar för allmänna sammankomster och smittspridningen den senaste tiden känner vi att vi inte längre kan garantera våra besökare, utställare och vår personal en trygg mötesplats vid tidigare utsatt datum, förklarar mässansvarige Gabriel Börjesson på At Event Sweden AB.

“Det är viktigt att kunna ge mässbesökarna bästa möjliga upplevelse. För att kunna göra det var vi tvungna att senarelägga mässans genomförande” Christer Söderberg, vd på Swecon.

– Det är viktigt att kunna ge mässbesökarna bästa möjliga upplevelse. För att kunna göra det var vi tvungna att senarelägga mässans genomförande. Solvalla är en fantastisk arena för mässor och vi ser framemot att välkomna besökarna till Svenska Maskinmässan den 1-3 oktober, med hela den svenska maskinbranschen samlad på ett och samma ställe, framhåller MaskinLeverantörernas ordförande Christer Söderberg, vd på Swecon Anläggningsmaskiner AB.

© Anläggningsvärlden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se