Entreprenad Expo ställer in mässan 2017

Ring Knutstorp

Det blir enbart en entreprenadmässa i Skåne i år. Det står klart sedan Mentor Communications under måndagen meddelade att man väljer att lägga ner Entreprenad Expo som skulle arrangerats i Borgeby under hösten. Entreprenad Live arrangeras, däremot helt enligt plan på Ring Knutstorp den 14-16 september.

– Det känns bra säger Hans-Erik Kristensson, projektledare för Entreprenad Live. Vi arbetar långsiktigt med vårt mässkoncept och fler och fler kunder anammar våra tankar för hur vi vill skapa en perfekt och värdefull mötesplats för och tillsammans med branschen.

Entreprenad Live 2017 blir den fjärde i ordningen. Mässan i Göteborg i höstas, blev en fantastiskt bra mässa med bra besökare, utställare och aktiviteter.

–Mässan i Skåne ser redan väldigt bra ut med bra bokningsläge. Det går bra för många entreprenörer nu och inte minst husbyggnationer har tagit rejäl fart i Skåne. Tillsammans med ME, Maskinentreprenörerna arrangerar vi aktuella seminarier och aktiviteter. Det är i planeringsfas, men redan nu vet vi att utbildnings- och framtidsfrågor står högt på agendan. Som vanligt arrangerar de flesta utställarna mycket demos och provkörningar i sina montrar.