Utställare hyllar Load Up North

lun-702-september-2016

Det var första gången Load Up North hölls i Fällfors och utställarna hyllar den proffsiga mässan och de generösa demoytorna.

– Det blev en strålande avslutning på Load Up North, som i år hållits i Fällfors, Skellefteå. Kvalificerade besökare och nöjda utställare är ett bra facit enligt Bo Sandström, projektledare för Load Up North på Nolia AB som arrangerar mässan. – Får vi rätt personer att besöka mässan är både vi och utställarna nöjda. Många utställare har hyllat de generösa demoytorna, säger han.

En av många nöjda utställare är SMC AB. – Vi har haft mycket folk och fått väldigt många positiva kontakter, säger Anders Ståhle, vd på SMC AB.

Ulrik Larsson på Hinz berättar att de för första gången haft en egen monter på Load Up North. Hinz är Palfingers generalagent i Sverige och marknadsför, säljer och levererar kranar och lastväxlare till kunder inom åkeri, industri, skog, sjöfart, lantbruk och järnväg.

– Årets mässa har varit riktigt bra. Vi lockades av att mässan breddades med skog, men vi har ett beredare produktsortiment så därför har vi även med bilar som har lastväxlare och kranar.

Jahn Edlund på Alfing i Älmhult AB har också lockats av mässans breddning. De säljer Terri skogsmaskiner och är nöjd med mässan.

– Det är första gången vi med och det har varit en hel del människor som visat intresse för våra maskiner. Det finns inte så många mässor som i norra Sverige vi kan delta på, så vi får vara med på de som finns. Det gör att det viktigt att vara med, säger han.