Stor visningshelg hos Staffare i Uppsala

staffare_torbjorn_eriksson

Maskinåterförsäljaren Staffare i Uppsala kommer ha maskinvisning fredag den 22 och 23 mars på sin anläggning på Danmarksgatan 55 i Uppsala.

– Klockan nio den 22 mars öppnar vi dörrarna för vår traditionella maskinvisning och i år kan vi presentera flera nyheter från våra leverantörer, säger Torbjörn Eriksson, Huddig-säljare på Staffare. Bland annat kommer det finnas en Huddig 1260D med 2200 lift för provkörning.

Som vanligt har man även bjudit in ett stort antal leverantörer av redskap, maskiner, tillbehör och tjänster som kommer visa sina produkter under visningsdagarna. Leverantörerna representerar produkter både från entreprenad,- skog och lantbruksbranschen och det lovas dessutom maskiner och redskap till specialpris. Dessutom bjuds det på lättare förtäring…

Årets visning är den första med Staffare som ägare till Agro Maskin och Maskinservice AB. Den 1 december förra året övertog Staffare med huvudkontor i Hudiksvall samtliga aktier i bolagen.

FAKTA:
Staffare startades 1982 i Hudiksvall av Anders Staffare. Företaget blev då Huddigs första återförsäljare i Sverige, med Gävleborg som distrikt. Senare klev Staffare in som delägare till Huddig. Ett delägarskap som Staffare under åren successivt har utökat. Under senare tid har Staffare expanderat kraftigt i norra Sverige. Företaget räknas därför idag till en av största privata maskinleverantörerna i Sverige med verksamhet på nio orter och sex egna verkstäder.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se