Stöldsäkra förvaringslådor

Förra året anmäldes mer än 4.100 stölder från byggarbetsplatser, industrier, verkstäder och liknande, men mörkertalet anses vara stort. Bara en av tio stölder klaras upp, så det är naturligt att det är en låg tilltro till att få tillbaka sina stulna saker.

Det som stjäls mest är lösa saker som är lätt att få med sig. Ljungbyföretaget Nordicc lanserar därför nu låsbara förvaringsboxar för verktyg och redskap. De finns i en mängd olika utföranden och storlekar. De kan till exempel placeras på byggarbetsplatsen, i servicebilen, på flakbilen, – ja var man än använder verktyg och andra dyrbara, stöldbegärliga saker.

– De kan specificeras för att passa varje användares behov och finns också med gaffelholkar eller hjul för att enkelt kunna flyttas runt, säger Ruben Klingenberg på Nordicc.

Vissa modeller har en speciell genomföring så att man till exempel kan ladda sina batteridrivna verktyg, samtidigt som de är inlåsta.

– Kvaliten på förvaringsboxarna är hög och de är robust utformade. Kraftig låsmekanism, gasfjädrar som gör att det är enkelt att öppna locket, pulverlackering är några gemensamma nämnare för samtliga modeller, säger Ruben Klingenberg avslutningsvis.

© Anläggningsvärlden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se