Starke Arvid förvärvar Rehnman & CO

Starke Arvid i Ljungskile har förvärvat produkträttigheterna till Rehnman & Co:s egna produktsortiment. Man har för avsikt att fortsätta sälja produktsortimentet till Rehnmans befintliga kunder och även utveckla affären genom att erbjuda sortimentet till Starke Arvids kunder.

Rehnman & CO har ett produktsortiment som kompletterar vår produktportfölj mycket väl men tillför också kunskap inom entreprenad- och anläggningssegmentet till vår organisation” säger Mattias Hellner, vd på Starke Arvid i en kommentar till förvärvet.

Rehnmans & Co:s produkter kommer ligga i Starke Arvids entreprenadsortiment. Starke Arvid har idag ett produktsortiment för materialhantering, vägunderhåll inom affärsområdena Bygg, Entreprenad och Väg.

– Rehnman & CO är ett välkänt namn i branschen och har byggt sitt varumärke på ett förtroendeingivande sätt under decennier. Det är med stor respekt för deras branschkunnande och kundrelationer som vi nu tar över verksamheten. De tidigare ägarna Mikael och Ingrid Nordin kommer arbeta vidare tillsammans med oss under en övergångsperiod för att säkra att övergången sker smidigt för både kunder och andra samarbetspartners, säger Mattias.

© Anläggningsvärlden 2021.
info@anlaggningsvarlden.se