Staffare växer ännu mer i Norrland

I början av december inviger Staffare nya lokaler  på Filtergränd i Skellefteå. I de 2030 kvadratmeter stora lokalerna har tidigare bedrivits en mekanisk verkstad och de byggs nu om för att passa Staffares behov. Foto/montage: Staffare AB.
I början av december inviger Staffare nya lokaler på Filtergränd i Skellefteå. I de 2030 kvadratmeter stora lokalerna har tidigare bedrivits en mekanisk verkstad och de byggs nu om för att passa Staffares behov. Foto/montage: Staffare AB.

I december 2017 invigde maskinåterförsäljaren Staffare en ny, 1100 kvadratmeter stor, fullserviceanläggning på Hantverkarvägen i Luleå. Nu fortsätter företaget att växa i Norrland och i början av december kommer man att inviga nya lokaler på Filtergränd i Skellefteå.

Det kommer bli ytterligare en fullserviceanläggning och Staffare planerar dessutom att anställa mer personal till den nya anläggningen. I första hand verkstadsmekaniker och butikssäljare.

– De nya, större lokalerna är mer lättillgängliga för kunderna och vi vill jobba för att ännu bättre tillgodose kundernas behov av tillgänglighet och service, säger Lars Staffare, vd på Staffare AB.

Den nya fullserviceanläggningen är på 2030 kvadratmeter och har en tillhörande tomt 8600 kvadratmeter.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se