Redskapstillverkare i samarbete

Jonna Hermansson, sedan 2013 vd på Norje Smidesfabrik. Foto Norjes Smidesfabrik.
Jonna Hermansson, sedan 2013 vd på Norje Smidesfabrik. Foto Norjes Smidesfabrik.

Norje Smidesfabrik inleder ett samarbete med Fjärås of Sweden och utökar därmed sortimentet med  redskap för snöröjning, sandupptagning och städning.

– Tanken med samarbetet är att samla kvalitetsprodukter på ett ställe för att göra det enklare att handla hållbart, säger Jonna Hermansson vd för Norje Smidesfabrik.

För Jonna Hermansson, och de i dag cirka 50 anställda, ligger drivkraften i att hela tiden vara drivande i utvecklingen av redskap med hög kvalitet och lång hållbarhet. Genom egentillverkning och högt ställda krav på material och samarbetspartners är de med och medverkar till lönsamhet för svensktillverkande leverantörer.

Prioritet nummer ett sedan generationsskiftet har legat på att effektivisera produktionen och få ned antalet leveransförseningar. Därefter inleddes arbetet med att få upp lönsamheten, då försäljningen gav sämre och sämre vinstmarginal för varje år. Samarbetet med Fjärås är ett nästa steg i att utveckla verksamheten – ett företag som precis som Norje är familjeägt med många år i branschen.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se