Staffare köper Agro-Maskin i Uppsala

staffare_agro

Staffare AB förvärvar Agro-Maskin samt Maskinservice i Uppsala. Förvärvet innebär att Staffare kan bredda sitt utbud på Uppsala- och Stockholmsmarknaden. Agro-Maskin bildades 1992 och har sedan dess bland annat varit återförsäljare för Massey Ferguson.

– Förvärvet av bolagen är ett viktigt steg i utvecklingen för Staffare AB. Vi ser en otrolig potential i förvärvet dels för att vi redan är aktiva i området med Huddig grävlastare och kan stärka den positionen ytterligare med egen serviceverkstad samt att vi breddar vårt utbud i Uppsala och norra Stockholm med produkter inom lantbruk samt park & förvaltning. Med den kompetens och erfarenhet personalen i Uppsala innehar så ser vi mycket positivt på denna satsning, och vi har alla något att lära av varandra vilket vi ser kommer gynna våra kunder, säger Lars Staffare, vd för Staffare.

Överlåtelsen till Staffare, ett företag som vi väl känner till, har största förtroende för, och som vi samarbetat med i många år som servicelämnare på Huddig grävlastare, kommer utan tvekan att gagna såväl kunder som medarbetare och leverantörer Dessutom stärks ytterligare företagens positioner på marknaden genom tillförd kompetens och tillförda resurser. Till detta bidrar också starkt att företagen representerar till stor del samma agenturer samt arbetar efter liknande företagsfilosofier och värdegrunder säger Jan Andersson, vd Agro Maskin och Maskinservice AB.

Agro-Maskin med Maskinservice i Uppsala är en välkänd aktör inom lantbruksbranschen i Uppsala med många år inom branschen, en gedigen erfarenhet samt ytterst kompetent personal.  Staffare AB grundades 1982 och har tills idag vuxit till en stark aktör inom entreprenad-, lantbruk- och skogsmaskinsbranschen med 80 anställda, fullserviceanläggningar i Luleå, Skellefteå, Timrå, Hudiksvall, Bollnäs samt försäljningskontor i Uppsala, Västerås och Stockholm.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se