Smartdok växer och rekryterar

Smartdok har rekryterat Raymond Sivertsen och André Harila till support- respektive utvecklingsavdelning på företagets huvudkontor i norska Alta.
Smartdok har rekryterat Raymond Sivertsen och André Harila till support- respektive utvecklingsavdelning på företagets huvudkontor i norska Alta.

IT-företaget SmartDok fortsätter att växa. Fler och fler företag använder digitala datainsamlingssystem, och kundbasen växer för varje dag.

– Byggbranschen har verkligen sett fördelarna med ett komplett digitalt system där man kan registrera timmar, kryssa checklistor, få kontroll över verktyget och maskintimmar, plus så mycket mer. Denna ökning medför att vi stärker våra avdelningar, säger Steffen Nerdal, vd på SmartDok.

Supportavdelning på SmartDok har nyligen anställt Raymond Sivertsen.

– Efter nästan 22 år i den grafiska industrin, kände jag att det var dags för förändring, och när det här jobbet dök upp kände jag direkt att jag var rätt person för tjänsten, säger Raymond Sivertsen.

På utvecklingsavdelningen förstärker SmartDok med André Harila.

– Mina arbetsuppgifter på SmartDok blir allt från att ta mig an stora som små utvecklingsprojekt, vilket gör SmartDok till en ännu bättre produkt.

Att kunna arbeta med sin hobby är är förstås få förunnat och André Harila anser att har fått sitt drömjobb.

– Innan jag kom till SmartDok arbetade som chef för Alta Bowling, men jag har erfarenhet av programmering som en hobby sedan jag var 13 år. Jag sökte jobbet på SmartDok i hopp om att få ha min hobby som jobb, avslutar André Harila.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se