Publikrekord för Load Up North

SON05540

Load  Up  North 2018 blev en succé med publikrekord med över 7 000 besökare och nöjda utställare. – Vi är helnöjda, säger till exempel Peter Winbo, på MAN Truck & Bus Sverige AB.

Mässans projektledare, Bo Sandström, ser dessutom ett rekordstort intresse för nästa års mässa i Umeå. – Jag har aldrig varit med om något liknande, säger han.

Årets mässa blev en succé, med sammanlagt 7 004 besökare under mässans tre dagar vilket innebär publikrekord.

– Allt blev lyckat: från mässan, till årets Truck Meet och rekryteringssatsning. Dessutom kom det rekordmycket folk, säger Bo Sandström, projektledare för Load Up North.

– Rekryteringssatsningen var ännu bättre än ifjol, med aktivitetstältet och bättre bredd på eleverna. Vi söker ju hur mycket folk som helst och skulle kunna anställa 30-40 servicetekniker på stående fot, säger Pernilla Pelizzoli, HR-konsult på Swecon Anläggningsmaskiner.

– Vi tyckte att det var intressant att pröva mässan och vi är helnöjda. På mässan fick vi både möjligheten att träffa befintliga kunder och kundämnen. Dessutom fick vi lämna offerter, så vi tycker att mässan var riktigt bra, säger Peter Winbo, marknadskommunikationschef på MAN Truck & Bus Sverige AB.

Den lyckade mässan gör bland annat att intresset för nästa års mässa i Umeå är rekordstort.

– Vi ger de utställare som deltagit på årets mässa förtur till platserna i Umeå och responsen har varit enorm. Det gäller för de som vill vara med i Umeå att verkligen höra av sig i tid. Vi öppnar bokningen för de som inte deltog i år den 14 september och där har vi ett 30-tal utställare som ställt sig i kö för att få vara med. Mässan i Umeå ser ut att bli ännu större än vi vågat hoppas på, säger Bo Sandström.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se