Premiär för ny teleskoplastare

På Borgeby Fältdagar hade Hüllert Maskin Sverigepremiär för den nya teleskoplastaren Multifarmer 34.9. Maskinen har perfekta anpassningar för lantbruket. Foto: Jonny Eklund
På Borgeby Fältdagar hade Hüllert Maskin Sverigepremiär för den nya teleskoplastaren Multifarmer 34.9. Maskinen har perfekta anpassningar för lantbruket. Foto: Jonny Eklund

Hüllert Maskin hade Sverigepremiär för den nya teleskoplastaren Merlo Multifarmer 34.9 på Borgeby Fältdagar 26-27 juni.

MF 34.9 kan sägas vara lillasyster till MF 40.9 som visades redan på Elmia Lantbruk i höstas. Maskinen lyfter 3 ton och har en lyfthöjd med bommen på nio meter. I grundutförandet är den utrustad med hydrualisk trepunktslyft och mekaniskt kraftuttag.

På Borgeby Fältdagar visades även storasystern MF 40.9 och i valet mellan de två modellerna är det naturligtvis behovet av lyftkraft, samt formatet som avgör vilken maskin som passar bäst.

– Vi är glada att kunna erbjuda de här två alternativen till lantbruket och därmed öka valfriheten och anpassningen till vilka behov man har, säger Andreas Tagesson, operativ chef på AB Hüllert Maskin.

Han pekar också på det faktum att de två modellerna även har attraktiva användningsmöjligheter för kommuner och fastighetsskötsel.

Med personkorg på bommen och förmågan att bära redskap för entreprenad, fastighet och kommunal förvaltning, är Merlos Multifarmer en mångsysslande maskin med oändligt många användningsmöjligheter.

Ytterligare en nyhet från Merlo på Borgeby Fältdagar är teleskoplastaren P50.18. Maskinen har stödben och lyftkapacitet på fem ton och en lyfthöjd på hela 18 meter.

Modellen är efterföljare till den tidigare teleskoplastaren P40.17 som varit populär inom byggbranschen.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se