Nytt flaggskepp från MAN

Ett år efter lanseringen av den nya MAN-serien kommer tillverkaren med en ny toppmodell i TGX-familjen, MAN TGX Individual Lion S.

Ett år efter lanseringen av den nya MAN-serien kommer tillverkaren med en ny toppmodell i TGX-familjen, MAN TGX Individual Lion S. Den nya toppmodellen får visuella effekter med hjälp av kol och röda konturer. Dessutom får bilen olika paket från MAN Induvidual för att öka förarens komfort.

MAN Individual Lion S finns att beställa redan nu för att markera ett år sedan den nya MAN Truck Generation lanserades. Förutom den effektiviteten och förarorienteringen som kännetecknar den nya fordonsserien erbjuder TGX Lion S som utvecklats av MAN Individual hög exklusivitet. Den har en unik design och ett urval av utrustning som uppfyller de mest krävande förarnas önskemål.

MAN TGX Individual Lion S är utvändigt designad av MAN:s designavdelning i samarbete med experterna på MAN Individual. Tyngdpunkten har lagts på visuella karboneffekter på stötfångarna och speglarna förutom röda designelement som ytterligare betonar den enastående designen i den nya MAN Truck Generation. Den klassiska grillen i svart med kromdetaljer och röda element, som tillval en takbåge med LED extraljus, rostfria accenter fram och på sidorna, svarta fälgar och det exklusiva MAN Individual solskyddet säkerställer ett iögonfallande, kraftfullt yttre.

Interiören har också en exklusiv känsla. En röd dekorationssöm på den läderklädda multifunktionsratten betonar den sportiga karaktären hos MAN TGX Individual Lion S. Sätena är klädda i Alcantara-läder med röda diamantsömmar, och armstöd och dörrhandtag matchar detta. Ett rött lejon har applicerats på nackstöden. Lion S-text pryder kromdörrlisterna och de röda säkerhetsbältena förbättrar det dynamiska helhetsintrycket ytterligare.

Standard är förarkomfortpaket med premiumsäten, ratt med extremt bra justeringsmöjligheter och en helt digital 12,3 tums instrumentering säkerställer en optimal arbetsmiljö i den rymliga hytten på Individual Lion S. Ett antal assistentfunktioner som Adaptive Cruise Control Stop & Go, MAN ComfortSteering, Lane Return Assist LRA, körfältbyte- och svängassistent och helljusassistent är naturligtvis på plats för att hjälpa föraren på vägen. 

Som tillval kan MAN Individual leverera komfortdetaljer som ett mycket rymligt förvaringsskåp på 1 400 liter i stället för den övre sängen eller en köksenhet med mikrougn och kaffebryggare. Listan med alternativ inkluderar också en 22 tums TV på sidoväggen ovanför sängen.

MAN TGX Lion S kommer med motoreffekt från 510 till 640 hk, och därmed går det exklusiva MAN-flaggskeppet som ett alfa-lejon på vägen.

© Anläggningsvärlden 2021.
info@anlaggningsvarlden.se