Ny lastbilskran från Cranab

Cranab_TL12_

Nu tar Cranab nästa steg i lanseringen av sitt program för lastbilar och presenterar nya L-kranen TL12. Den är utrustad med en momentlänk som gör kranen lika kraftfull, stark och snabb inom hela arbetsområdet.

— Med momentlänkens egenskaper och placering mellan kranpelare och lyftarm blir kranen stark i lyftrörelserna oavsett om du lyfter långt ned från en dikeskant eller högt upp över lastbilens timmerbankar. Det är i de momenten kraften behövs allra mest och du märker tydligt om du har en stark och bra kran, berättar Jonas Järnö, Produktchef Cranab, On-road.

TL12 är en kraftfull kranmodell. Lyftmomentet är 106 kNm, svängmomentet 30 kNm, svängvinkeln 425 grader och räckvidder upp till 10 meter. Modellen kommer med flera tillval, till exempel öppen förarplats, ergonomisk hytt, olika styrsystem, våglänk och belysningslösningar.
— Som standard har kranarna ändlägesdämpning för sväng samt invändig dragning av slangar rör och kablage i lyft- och vipparm vilket ger mycket hög driftsäkerhet och lågt servicebehov, säger Jonas Järnö.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se