Ny bilindredning från Danmark

0
2

SmartVan_Bilinredning

SmartVan är ett danskt inrednings- och utrustningskoncept för transportbilar och lätta lastbilar. KG Knutsson AB är återförsäljare för SmartVan och lanserar nu konceptet i Sverige.

SmartVans inredningskoncept består bland annat av lastgolv, väggpaneler med hyllinredning och LED-belysning anpassade för transportbilar och lätta lastbilar. Inredningen ska göra det lätt att hålla ordning, minska slitaget på lastutrymmet, är enkelt att montera och isolerar dessutom mot buller.

– SmartVan är ett enkelt och anpassningsbart inredningskoncept som underlättar för exempelvis hantverkare som behöver ha verktyg och material med sig. Det är så lätt att montera att bilhandlaren kan göra det själv. Vilket gör att det sparar tid och pengar för både kunden och bilhandlaren, säger Anders Craemer, produktchef för SmartVan på KG Knutsson AB.

Enligt Anders Craemer är potentialen för SmartVans anpassad inredning till transportbilar och lätta lastbilar stor. BilSweden:s siffror visar att det registrerades drygt 53 800 nya lätta lastbilar i Sverige under förra året.

I konceptet ingår också lastbågar och lastkorgar för biltaket som kan kompletteras med hållare för stege, rörbox eller varningsfyr. Fotsteg för att enklare kliva in i lastutrymmet och stege för bakdörren för att enklare komma åt last som ligger på taket.

© Anläggningsvärlden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här