Norditek blir representant för Tana

norditek_tana

Den finska tillverkaren av miljöteknikutrustning, Tana Oy och den svenska specialisten för återvinningsutrustning, Norditek AB har kommit överens om ett samarbete på den svenska marknaden. Norditek AB kommer att vara exklusiv återförsäljare för hela sortimentet av TANA-utrustning.

– Vi är glada att kunna presentera vårt partnerskap med Norditek. Det är ett nöje och privilegium att ha en så stark partner som Norditek i Tana-teamet som stöd för våra försäljnings- och marknadsaktiviteter i Sverige. Med sin långa historia av bra service och deras professionella försäljnings- och serviceteam är vi övertygade om att innehållet i vår slogan ”From Waste to Value” kommer att uppfyllas för våra kunder inom återvinnings- och avfallshanteringsindustrin, Kari Kangas, vd på Tana. Vi strävar efter att uppnå en tvåsiffrig marknadsandel i slutet av 2018.

Norditek är exklusiv återförsäljare för flera varumärken inom den tunga återvinningsindustrin, grus- och bergbranschen samt biomassaindustrin. Norditek tillverkar vindsikten VS1220 och virvelströmseparatorn EC1000 i Sverige.

Tana Oy är ett miljöteknikföretag som specialiserat sig på maskiner och utrustning för mekanisk bearbetning av avfall. Företaget, historiskt känt för sina Avfallskompaktorer, är idag också känt för sina återvinningsmaskiner, främst den långsamtgående krossen som är unik i mångsidighet. Tana är en pionjär inom området för användandet av elektriska styrsystem, intelligens och telematik i sin återvinningsutrustning.

Tanas produkter exporteras till 70 länder genom sitt omfattande nätverk av lokala distributörer. Tana har en andel på 20% av marknaden för Avfallskompaktorer och är marknadsledande i flera länder.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se