Nevo Maskin startar mobil slangservice

Christoffer Sundström, marknadschef (t.v) och Niklas Niemelä (t.h), vd på Nevo maskin framför den nya slangbussen som nu rullar igång.

Nu erbjuder Nevo maskin mobil slangservice åt kunderna och för att möta efterfrågan på marknaden. Utgångspunkter är Luleå med hela Norrbotten som arbetsområde.

Vi ser att behovet av mobil slangservice i Norrbotten har ökat kraftigt på senaste år och därför vill vi hjälpa våra kunder att undvika onödigt långa driftstopp på grund av trasiga slangar, med vår mobila slangservicebil kommer vi att vara snabbt ute hos kund, säger Niklas Niemelä, vd på Nevo maskin.

Den nya mobila slangservicen är ett samarbete med Amab Hydraul som har ett brett sortiment inom hydraulik-, slang- och ledningskomponenter och som står bakom den rikstäckande lanseringen av den nya tjänsten ”Mobilslangservice.se” som kommer lanseras efter årsskiftet.

– Bussen är inhandlad och installationerna av verktygen och slangarna är snart på plats, så vi är redo att köra igång och besöka kunder inom väldigt snar framtid, förhoppningsvis innan årsskiftet, berättar Niklas Niemelä.

© Anläggningsvärlden 2021.
info@anlaggningsvarlden.se