Monika Weinberg ny marknadsansvarig på Delvator

©Håkan Sandbring / sandbring.se ALL ANVÄNDNING KRÄVER TILLSTÅND
©Håkan Sandbring / sandbring.se
ALL ANVÄNDNING KRÄVER TILLSTÅND

Delvator förstärker marknadsföringen av Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Det sker genom anställningen av Monika Weinberg, som är företagets marknadsansvariga sedan juni i år.

Delvator AB är Hitachis generalagent och arbetar på flera fronter för att öka Hitachis marknadsandel i Sverige. Lanseringen av Hitachis senaste modellserie av hjullastare upp till 50 ton är en av satsningarna, men även marknadsföringen av band- och hjulgrävare är intensiv med målet att få ännu fler maskinentreprenörer att satsa på Hitachi.

– När vi nu anställt Monika Weinberg som marknadsansvarig får vi en välkommen förstärkning på marknadssidan. Hennes uppgift blir bland annat att vässa vår utåtriktade kommunikation med branschen och maskinägarna, säger Delvators vd Lotta Lundquist i en kommentar.

Monika Weinberg är civilekonom med inriktning mot marknadsföring och kommer närmast från BoKlok Housing AB där hon arbetat med marknadsföring av bostadsprojekt.

– Det har inte tagit lång tid att upptäcka att maskinbranschen befolkas av engagerade människor som är stolta för sitt kunnande och besjälade av att jobba för kvalitet och service. Det är fantastiskt roligt att få representera Delvator och att nu arbeta med att stärka marknadsföringen av Hitachis maskiner, säger Monika Weinberg.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se