Digital lösning från Olofsfors

– Nästa år lanserar vi ett webbaserat verktyg som kommer fungera som en digital ”bandrådgivare”, säger Daniel Domij, marknadschef på Olofsfors.
– Nästa år lanserar vi ett webbaserat verktyg som kommer fungera som en digital ”bandrådgivare”, säger Daniel Domeij, marknadschef på Olofsfors.

I framtiden ska det bli ännu lättare för Olofsfors kunder att välja rätt band till sin skogsmaskin. – Vi ska ge våra kunder ett digitalt verktyg gör det lättare att välja rätt band, säger Daniel Domeij, ny marknadschef på Olofsfors.

”Framtiden” i det här fallet är 2018. Då är planen att Olofsfors har ett digitalt verktyg där kunden kan hitta rätt band.

– Det ska bli en webblösning som kommer att fungera som en ”digital band-rådgivare”. Kunden fyller i uppgifter om maskin, däckdimension, terräng- och marktyp. Utifrån dessa förutsättningar kan vi omedelbart föreslå ett antal band som är bra val.

För Olofsfors är uppgiften att göra det så enkelt som möjligt för kunden att hitta det optimala bandet.

– Rätt bandval är avgörande för maskinägarens ekonomi. Därför jobbar vi hela tiden med att utveckla band som blir bättre vad gäller bärighet, grepp och livslängd. Vi kommer redan till hösten i år och under våren 2018 att presentera ett antal nya produkter.

– Den personliga servicen ska vi inte bara slå vakt om, vi ska ta den till en ny nivå. Så långt det är möjligt ska vi utveckla vår tillgänglighet så att våra kunder kan få snabb, korrekt och personlig service. Service och support ska vara vårt signum, poängterar Daniel.

– Europa ligger före i stort sett hela världen när det gäller bandanvänd- ning på skogsmaskiner. Nu ökar det globala intresset för band i takt med att frågorna om hållbart skogsbruk kommer allt mer i fokus.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se