Ledlampa med sidoljus

sideshooter

Side Shooter från Strands Lighting Division är en av marknadens mest kompakta ljuslösningar. Ett kraftpaket som riktar ljuset åt sidorna, med en ljusvinkel på hela 140°.

Side Shooter är liten som ett arbetsljus, E-godkänd som ett extraljus, men kraftfull som en LED-bar. Lampan är särskilt framtagen för fordon i behov av en bred ljusspridning, exempelvis i svår terräng vid offroad-körning. Perfekt som extraljus på fyrhjulingen där det saknas utrymme för större lampor. Fungerar även som ett utmärkt komplement till extraljus och LED-bars på större vägfordon.

– Oslagbar för att snabbt upptäcka rådjur, älgar och annat vilt som kommer från vägkanten. En riktigt kraftfull lampa som inte ska underskattas för sin lilla storlek, säger Johan Carlos, vd på Strands Fordonskomponenter AB.

Lamptypen kommer ursprungligen från USA, där den blivit en självklar spelare i belysningsutbudet för fordon. Som namnet beskriver, så riktas ljuset åt sidorna. Tre dioder på varje kortsida ger en ljusvinkel på hela 140°. Side Shooter från Strands Lighting Division kan användas i par eller ensam. Presterar 3540 teoretiska lumen och ger 1 lux på hela 221 meter. E-märkt enligt ECE R112 med referenstal 12,5.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se