Lambertsson satsar på säljorganisationen

Jennifer Svensson är ny säljchef på Lambertsson. –  Jag ser fram emot möjligheten att utveckla och sätta strukturen kring försäljningen, säger hon i samband med det nya jobbet.

Rentalföretaget är en av Sveriges största uthyrare inom bygg- och anläggningssektorn. Nu storsatsar företaget på säljsidan och hoppas därmed att ta marknadsandelar.

Lambertssons största kund är moderbolaget Peab. Men kunderna på externmarknaden blir allt fler. Det skapar ett behov av en förstärkt säljorganisation.

– Vi har ett attraktivt erbjudande och vill fortsätta att växa. Därför har vi nu tillsatt fem nya regionala säljchefer för att komma närmare nuvarande och framtida kunder. Vi sätter en ny organisation som kommer att se likadan ut över hela landet, säger Erik Junker, operativ chef på Lambertsson.

Säljcheferna kommer att hantera de största kontona och samtidigt bygga upp en organisation som attraherar nya kunder.

En av de nya säljcheferna är Jennifer Svensson. Hon är internrekryterad och går vidare från tjänsten som chef för Lambertssons Malmöfilial, en av bolagets största.

– Jag ser fram emot möjligheten att utveckla och sätta strukturen kring försäljningen. Det ska verkligen bli superkul att få möjlighet att bidra till att verksamheten växer och utvecklas både kortsiktigt och långsiktigt.

© Anläggningsvärlden 2023.
info@anlaggningsvarlden.se