Kubotacenter har öppnat i Stockholm

Kubotas svenska generalagent, Maskino, har skapat Sveriges första Kubota Center med fokus på Kubotas entreprenadprogram, med stor modern visningshall och servicelokaler för byggnation och reparationer av alla slag. På anläggningen kommer kunder få rådgivning när de är i behov av att köpa grävmaskiner, hjullastare och dumpers från Kubota. 

Nu finns möjlighet att lagerhålla ett större utbud av nya och begagnade maskiner och Maskino hoppas därmed kunna locka kundgruppen i södra Stockholm och Södermanland. 

– Kubota Center Stockholm markerar Maskinos nya framtidssatsning för hur vi ska presentera Kubotas marknadsledande entreprenadprogram för den moderna entreprenören. I den nya visningshallen har vi nu möjlighet att genomföra kundevent och visningar året runt, oavsett väder. Vårt starka eftermarknadsutbud omfattar bland annat fältservice, reservdelsförsörjning samt reparationer i nya moderna verkstadslokaler. Vi ska vara det självklara valet för kunderna i vårt område, oavsett vilken entreprenadmaskin de äger, säger Göran Lyngstad, vd på Maskino. 

I samarbete med Nellemann Machinery finns nu Kubotas lantbruk och grönyteprogram i den nya anläggningen som är lokaliserad till Lyftkransvägen 4 i Länna Industriområde.

© Anläggningsvärlden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se