Hidromek visar nya grävlastare på Bauma

På Bauma-mässan i München den 24-30 oktober kommer Hidromek visa upp en rad nya maskiner. Bland annat den nya K4-serien grävlastare.

Den turkiska maskintillverkaren Hidromek kommer för första gången att ställa ut sina grävlastare i K4-serien i Europa på Bauma.

Enligt företaget har man satt förarkomforten i främsta rummet för sina designkriterier, med dess automatiska tiltfunktion för rattstången vilket underlättar växlingen från traktorgrävare till lastarpositionering.

Hidromeks minigrävlastare HMK 62 SS, kommer också att visas, liksom den nya bandburna minigrävaren HMK 62 T, både med nya hytter och huvdesign.

Andra maskiner som göra sina debuter i München inkluderar hjulgrävmaskinen HMK 70 W som är en 7-tonsmodell designad för användning i trånga stadsmiljöer eller i terräng som kräver en balanserad struktur. Enlligt Hidromek är den nya hjulgrävaren både användarvänlig och mångsidig.

Hidromek minigrävlastare HMK 62 SS visas på Bauma

Hidromek lovar dessutom en rad nya konstruktionslösningar för sina serier av grävmaskiner, hjullastare, väghyvlar och jordkomprimatorer med höjdpunkten företagets nya bandgrävare HMK 520 LC HD som är deras största maskin med breddbart chassi, som gör att maskinens bredd kan minskas hydrauliskt för att möta lokala transportregler.

Hidromeks forsknings- och utvecklingsaktiviteter kommer också att stå i rampljudet på Bauma. Med många semi-autonoma, elektriska och hybridmaskiner tillgängliga i montern. Företagets nästa generations arbetsstation, Hidromek Vision Opera, kommer också att introduceras.

Sedan ett år tillbaka är det GT Trading i Bro, utanför Stockholm som är svensk generalagent för Hidromek.

© Anläggningsvärlden 2022.
info@anlaggningsvarlden.se