Fredheim Maskin hyr ut Sandvikkrossar

sandvik_fredheim_hyrkross

Vid extra behov eller tillfälliga arbetstoppar, haverier och i väntan på nya maskiner behöver krossentreprenörer snabbt och enkelt kunna hyra in extra resurser. Fredheim Maskin möter behovet genom att i Sverige hyra ut Sandviks heavy duty-segment av mobila krossverk. Även mindre Sandvik-krossar finns för uthyrning, likaså sorteringsverk och krossar från Keestrack.

– Vi är glada över att kunna erbjuda hyreslösningar för ett brett program av mobila krossverk från Sandvik. Det är krossar som är välkända för sin robusthet, driftsäkerhet och kapacitet, säger Erik Olausson på Fredheim Maskin.

Satsningen riktar sig till större etablerade krossentreprenörer, som behöver en tillfällig extra resurs eller en ersättningsmaskiner vid försäkringsskador eller maskinhaverier. Det kan också handla om att klara produktionen i väntan på ny maskin eller att lösa ett tillfälligt behov av en extra resurs.

I hyrsortimentet finns bland annat en Sandvik UJ440i käftkross men en vikt på 68 ton, Sandvik US440i spindelkross med en vikt på 55 ton samt en Sandvik UG440i konkross med en vikt på 50 ton. Alla krossarna drivs av en Volvo-Penta dieselmotor på 422 hästkrafter (315 kilowatt).

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se