Effektiva siktar från Sandvik

Sandvik har utvecklat tre nya sortiment av modulära siktar som uppges vara mer tillförlitliga, snabbare att få på plats och säkrare att använda.

– De flesta siktanläggningar, även när de ser ut att fungera bra, kan generera mer. Ofta mycket mer. Peak Screening är Sandviks benämning på en komplett siktlösning som inkluderar rätt sikt, siktmedia och garanti- och serviceprogram som passar olika kunders olika budgetar och behov. Alla delar i lösningen arbetar tillsammans mot samma mål – att nå den fulla potentialen i siktanläggningen, skriver Sandvik i ett pressmeddelande.

Sandviks siktar levereras med högkvalitativ siktmedia som standard.  Det finns även exklusiva tillval för bättre produktivitet och längre drifttid, exempelvis Sandvik WX6500 inspänd siktmedia med upp till 10 gånger längre livslängd än standardtrådsåll. 

Sandviks siktlösningar kommer också med en garanti som innebär att Sandvik garanterar att lösningen uppnår den prestanda som överenskommits– om inte, kommer Sandvik att justera lösningen tills den gör det. 

– Peak Screening är ett bevis på vår förståelse för kundernas produktivitetsbehov och vår vilja att lösa deras utmaningar på okonventionella, branschledande sätt. Vi vill hjälpa kunderna att dra nytta av konkurrensfördelen som Peak Screening kan erbjuda, och samtidigt etablera produkten som en standard för siktlösningar i vår bransch, säger Mats Dahlberg, Vice vd på livscykelservice för stationär krossning och sortering på Sandvik. 

© Anläggningsvärlden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se