Dags för Entreprenad Live

_DSF1174

EntreprenadLive är tillbaka i Göteborg – nu på nytt mässområde och med fler utställare. Mässan arrangeras i år den 6-8 september på Säve Flygplats.

Västsverige är i dag Sveriges hetaste investeringsområde.

Det behövs mycket maskiner och utrustning för att bygga Västlänken, tunnlar, broar, Älvsstaden, nya bostadsområden, vägar och järnvägar. När Entreprenad Live för två år sedan arrangerades i Göteborg gjordes följdriktigt också många och stora affärer. De över tiotusen besökarna var nöjda med mässan och de planerar att komma tillbaka i år igen.

Den 6-8 september är det dags – nu på ett ännu bättre mässområde.

– Årets Entreprenad Live äger rum på Säve Depå, 15 minuter från Göteborgs centrum. Den gamla flygflottiljen erbjuder både fint asfaltunderlag och härliga prova-på-område, säger projektledaren Hans-Erik Kristensson.

Intresset är stort från utställarna och i år har mer än 200 utställare bokat plats.

– Det är en komplett mässa med alla stora maskinleverantörer och utrustnings-leverantörer på plats. Här kan entreprenören hitta och prova det mesta som han eller hon behöver i sin vardag.

Mässan arrangeras i samarbete med Maskinentreprenörerna som också står för ett intressant seminarieprogram.

– Mässan är en unik möjlighet att skapa goda relationer. Mässan 2016 besöktes av nästan 4.000 företag med flera beslutsfattare från varje bolag. Trots att det är en stor mässa är det vår ambition att skapa en intim och personlig mässa, säger Hans Erik Kristensson.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se