Conexpo slår igen en dag tidigare än planerat

_SG18868

På grund av den växande oron över Coronaviruset och de resebegränsningarna som införts av president Trump och många företags förändrade resepolicy som påverkar många utställare på Conexpo i Las Vegas har arrangörerna beslutat att stänga Conexpo-mässan en dag tidigare än planerat vilket innebär att mässan slår igen idag fredag klockan 17:00 lokal tid.

Mässledningen fattade detta beslut baserat på samtal med sina tjänstemän och chefer, flera topputställare, lokalhållaren and Besöksmyndighet och Nevadas guvernör.

– Som vi har sagt från början av februari när de första nyheterna om Ciorona blev tillgängliga, var vi engagerade i att övervaka situationen dagligen och hålla vår högsta prioritering fokuserad på hälsa och säkerhet för alla deltagare på Conexpo, inklusive deltagare, utställare, leverantörer, personal, branschpartner och andra involverade i mässan, , skriver Conexpo i ett pressmeddeande.

Efter 17:00 idag fredag kommer man att börja demonteringen av montrar och börja den planerade processen för att ta bort utrustning från mässområdet.

© Anläggningsvärlden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se