Bauma i Kina arrangeras som planerat i november

Den tionde upplagan av den stora maskinmässan i Shanghai kommer att arrangeras som planerat den 24-27 november i Shanghai Expo Center. Mer än 3.000 företag förväntas ställa ut.

– Kinas ekonomi återhämtar sig tydligt från coronavirusstängningarna och mässor är nyckeln till att återuppbygga ekonomierna, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

Kina har sjösatt en serie ekonomiska stimulanspaket och investeringarna i landets infrastruktur förväntas öka med 10 procent. Tack vare detta beräknas tillväxttakten för Kinas entreprenadmaskinmarknad se en tillväxt på motsvarande procentsats.

Hälsa och säkerhet för utställare och besökare kommer ha högsta prioritet meddelar arrangörerna. Handelskammaren i Shanghai och mässarrangörernas branschorganisation i Shanghai har tagit fram riktlinjer som man uppger kommer att följas strikt under mässan. Detta inkluderar förutom sanitetsplatser och tillhandahållande av medicinska tjänster på plats också fullständig online-registrering av alla deltagare.

Den internationella prägeln på mässan blir tydlig. För närvarande bekräftas redan landspaviljonger från följande länder: Tyskland, Italien, Spanien, Storbritannien, Turkiet, Sydkorea och en europeisk paviljong. Dessutom har företag som Bosch Rexroth, China Railway, Lingong Group, Sany, Volvo och ZF Friedrichshafen bokat monter på Bauma China 2020. 

Totalt kommer mer än 3 000 utställare att presentera sina produkter och tjänster på en utställningsyta på 300 000 kvadratmeter i Shanghai New International Expo Center. 

© Anläggningsvärlden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se