Case uppdaterar Telematikplattformen SiteWatch

Case lanserar nästa generation av sin SiteWatch telematikplattform. Den senaste versionen har en helt ny display, mer intuitiv navigering och nya översiktssektioner som belyser kritisk information.

SiteWatch levereras som standard med tre års abonnemang på alla Casemaskiner med ProCare, standard på alla Case grävlastare och finns som tillval till alla övriga maskiner.

SiteWatch uppfyller telematikstandarden Association of Equipment Management Professionals (AEMP) 2.0, vilket säkerställer att lösningen är kompatibel med blandade flottor.

– Den nya Case SiteWatch telematikplattformen ger användare en hög nivå av kritisk data på en mycket tydlig och intuitiv display och placerar sedan all kritisk maskin- och prestandadata inom bara ett klick eller två, oavsett om du är på skrivbordet eller på din surfplatta i fältet, säger Richie Snyder, produktmarknadschef för digitala lösningar på Case.

Den nya Case SiteWatch telematikplattformen ger användare en hög nivå av kritisk data på en mycket tydlig och intuitiv displayRichie Snyder, produktmarknadschef för digitala lösningar på Case

Den nya displayen har en lättläst horisontell meny längst upp på skärmen ovanför fem widgetar som fokuserar på kärninformation om utrustning, utrustningssökning, bränslenivårapporter och larmstatus.

En enkel rullgardinsmeny gör att kritiska rapporter om faktorer som utrustningsanvändning, bränsleförbrukning och underhåll bara är ett klick bort, och översta menyknappar tar användarna omedelbart till flottan och underhållsöversikter. Ytterligare rapporter som belyser specifika varningar och felkoder finns också tillgängliga.

Case underlättar övergången för långvariga användare genom att göra det möjligt att växla från det nya SiteWatch-gränssnittet till den tidigare versionen under en begränsad tid med en särskild ikon i programmets övre högra hörn.

© Anläggningsvärlden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se