Backkamera till Bobcat kompaktlastare

bobcat-rear-camera-s6c0196-18b1_mg_full
Bobcat har lagt till ett bakre kamerakit till listan över tillgängliga utrustningsalternativ för Bobcat kompaktlastare. Backkameratsatsen ger operatören en kontinuerlig bakvy av maskinen för att förhindra kontakt med hinder som kan skada lastaren och dess komponenter.

Speciellt utformad och utvecklad för kompaktlastarebestår Bobcats backkamerasystem av en 4,3-tums LCD-färgskärm med bakgrundsbelyst skärm, kabelsats, fästen och en bakluckmonterad kamera med 118 graders horisontell betraktningsvinkel och 89 graders vertikal betraktningsvinkel. Flera skärm- och kamerainställningar förbättrar visningsbilden för optimal visning i både ljus och mörk miljö.

Backkamerasystemet är integrerat i lastaren och aktiveras när tändningen slås på och är i drift kontinuerligt när lastaren flyttas både framåt och bakåt. kameran och bildskärmen är kvalificerade för alla tillämpningar och satsen innehåller ettkamerahus i metall som försetts med ett gummihölje för att skydda komponenter mot skador. En anti-reflex, repfast skärm uppges ge operatören en optimal bildvisning. Systemet är klassificerat för både damm- och vattenexponering och kamerans inre värmare tar bort kondens, snö och is från linsen, så att operatörerna har en tydlig bild vid alla väderförhållanden och temperaturer från -40°C till + 85°C.

Satsen är kompatibel med alla M-serier eller nyare Bobcat-lastare. Kunderna kan beställa ett backkamerakit genom Bobcat Parts och sedan besöka den lokala Bobcat-återförsäljaren för snabb installation (2 timmar eller mindre) eller installera själva paketet.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se
bobcat-rear-camera-display-s6c0207-18b1_mg_full