Automatisk handbroms för eftermontering på traktor

parking_a (kopia)

Företaget ES Hydagent som utvecklar och tillverkar produkter för elektriska styrsystem och hydraulik lanserar nu elektrisk parkeringsbroms för eftermontering på traktor som inte har detta orginal.

Bromsen är hydrauliskt styrd och aktiveras enkelt med en knapp i panelen. Bromsen aktiveras automatiskt när traktorn stängs av. Systemet känner av traktorns hastighet och aktiverar automatiskt bromsen om traktorn sätts i neutralläge i låg hastighet. Bromsen släpper även automatiskt när körspaken aktiveras.

Systemet består av en specialcylinder med fäste, ventil, manöverknapp, styrbox och kablage för smidig inkoppling. Systemet passar flera traktormodeller.

Systemet kan även kopplas ihop med en driven vagn vilket ger möjligheten att släppa bromsen när vagnsdriften aktiveras.

ES parkingbrake manual är ett monteringskit som gör det möjligt att modernisera traktorer och få en elektrisk handbroms. Bromsen är hydrauliskt styrd och aktiveras genom en knapp i panelen. Aktivering av bromsen sker automatiskt när traktorn stängs av.

Systemet består av en specialcylinder med fäste, en ventil, en manöverknapp samt ett kablage för smidig inkoppling. Systemet passar flera olika traktormodeller.

Länk till ES Hydagent

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se