Trådlös kranvåg från Intermercato

pizza_scale_kranvag

Tommarpsföretaget Intermercato som bland annat tillverkar gripar, rotatorer och kranvågar visade den nya trådlösa kranvågen Intelweigh Pizza Scale på Mittia Skogstransport i Ljusdal.

Den nya vågen har en extremt lågbyggd design (därav namnet: ”Pizza Scale”) och är idealisk för Z-kranar, skotarkranar och alla andra applikationer där bygghöjden är kritisk). Intelweigh Pizza Scale har inga rörliga delar vilket ska ge en vågkropp med lång livslängd och minimalt underhåll.

Kranvågen levereras förkalibrerad och med högupplöst lastcell. Den kan anpassas till vilken grip eller maskin som helst. 5 och 7 tons Intelweigh Pizza Forest har standard hålbild till timmergripare 173/6-17 och monteras direkt på gripens ok. Även tillgänglig som 203/6-21.

Intelweigh Pizza Scale levereras med ett specialbatteri med extra hög kapacitet och radio med 50 meter säker överföring. Intelweigh Pizza MH för materialhanterare finns i dagsläget tillgänglig med upp till 15 tons mätområde. Den är förberedd för 45 tons belastning.

Användargränssnittet är en flexibel Androidapp som kommer förinstallerad i en rugged IP Android smarttelefon eller läsplatta. Windowsapp kommer finnas tillgänglig från slutet av detta år.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se