Tony Ferm ny vd på KH-Maskin

Tony Ferm är ny vd på KH-Maskin. Han kommer närmast som vd på S-Rental och Törnells Maskinuthyrning.

KH-Maskin har utsett ny ledning för bolagets verksamhet. Tony Ferm som tidigare verkat som vd för dotterbolaget S-Rental och Törnells Maskinuthyrning, har tillträtt som ledare för KH-Maskin AB.

– Tony har de egenskaper som krävs för att på lång sikt förvalta och få verksamheten att växa på ett kvalitativt sätt och få bolagets kärnvärden, säger bilagets koncernchef Teppo Sakari.

Bolaget har sedan introduktionen i Sverige 2019 ökat sin omsättning från 200 miljoner kronor till 600 miljoner kronor.

– Det är en fantastisk utmaning att få axla ansvaret för KH-Maskin, och på riktigt utmana om att skapa branschens bästa bolag. Jag räknar med att kunna stå för ett förvaltande ledarskap där framåtanda och att ”Vi fixar det”-mentaliteten som är grundstenen i KH-Gruppen blir mitt signum, säger Tony Ferm, ny vd på KH-Maskin.

Utöver detta meddelar företaget att man har för avsikt att expandera verksamheten man idag har på anläggningen i Enköping, med ett nytt KH-Maskin showroom samt en helt ny verkstad för Wacker-Neuson. Företagets verksamhet i Järfälla kommer att omlokaliseras till dessa nya lokaler, tillsammans med befintlig personalstyrka.

KH-Maskin:s tidigare Sverigechef, Martin Linden har valt att gå vidare i karriären med nya utmaningar. 

– Vi vill ta tillfället i akt att tacka Martin för arbetet i etableringen av KH-Maskin i Sverige. Vi önskar honom all lycka framöver, säger Teppo Sakari, avslutningsvis.

© Anläggningsvärlden 2022.
info@anlaggningsvarlden.se