Sverigepremiär för nya Atlas Swedish Edition

atlas_160w_swedish_edition_01

<Ett annonssamarbete mellan Sundahls Maskinaffär och Anläggningsvärlden>

1 december sker premiären för Atlas 140 W samt 160 W Swedish Edition, som kommer säljas genom generalagenten Sundahls maskinaffär och deras återförsäljare.

– Vi har länge känt att finns ett stort intresse för Atlas kvalitetsmaskiner och har tillsammans med fabriken i Tyskland tagit fram en maskin som har det mesta man kan önska sig, dessutom till ett riktigt konkurrenskraftigt pris, säger Niklas Loven, försäljningschef  på Sundahls Maskinaffär.

Edition-modellen har som standard all utrustning som dom flesta önskar sig och är inget som man måste köpa till.

– Troligen är detta marknadens bästa maskin till marknadens bästa pris, Niklas Loven, försäljningschef på Sundahls Maskinaffär.

– Vi vill göra det enkelt och transparent för kunden som vid första kontakten med oss eller våra återförsäljare för ett totalpris på maskinen färdig och klar att tas i drift utan extra kostnader på diverse utrustning som inte ingår i maskinpriset, fortsätter Niklas Loven.

”Swedish Edition ” kommer att säljas i två storlekar, 140 W samt 160 W.

– Troligen är detta marknadens bästa maskin till marknadens bästa pris, vi uppmanar alla intresserade att ta en kontakt med oss eller våra återförsäljare för att få ett mycket attraktivt pris, avslutar Niklas Loven.

Länk till Sundahls Maskinaffär

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se

atlas160w_swedish_edition_02