Redskapsarm för kantklippare

YstaMaskiner har tillsammans med GreenTec tagit fram en ny redskapsarm för kanklippare och stolpklippare RI80. Det uppges vara en enkel och rubust konstruktion.

YstaMaskiner lanserar GreenTecs nya redskapsarm för kantklippare och stolpklippare RI80.

GreenTec redskapsarm Fox är speciellt utvecklad för att bära kantklippare. och stolpklippare RI80. Redskapsarmen är n idealisk lösning för entreprenörer som behöver klippa under inhägnad eller runt stolpar och staket.

Enligt YstaMaskiner har man lagt fokus på att hålla ner totalvikten utan att göra avkall på funktion och kvalitet.

Redskapsarmens räckvidd kan anpassas ut eller in efter terrängen som ska klippas. Armen har fyra inställningar och kan förlängas från 122 centimeter upp 188 centimeter från centrum på redskapsbäraren till centrum på kant- och stolpklipparen.

Fox kan monteras fram eller bak i traktorns trepunktslyft Kategori 1-2 eller i redskapsbärarens fäste med till exempel Trima, Euro, Avant, MultiOne, Weidermann, Schäffer och Wille.

Mängdfördelare som reglerar oljemängden har inbyggd övertrycksventil och fri rotation på oljan vid stopp är standard vilket ger en lång livslängd. Det krävs endast ett oljeflöde på 25 alternativs 40 liter per minut.

– Vi får många samtal från kunder som vill ha ett enkel men robust konstruktion för lastare eller traktor som kan hjälpa dem att klippa och underhålla runt sina inhängnader och runt träd i parkytor etc. Därför har vi tillsammans med GreenTec i Danmark tagit fram en mycket intressant Kant och Stolpklippare för lantbuk, grönytor och entreprenad, säger Fredrik Lidberg, försäljningschef på YstaMaskiner.

Fox redskapsarm uppges vara en enkel och robust konstruktion och kan monteras med RI80 på höger respektive vänster sida. Stödben är standard så att föraren enkelt kan ställa av sin Fox efter användning.

© Anläggningsvärlden 2021.
info@anlaggningsvarlden.se