Nya sopvalsar från Ysta Maskiner

YstaMaskiner lanserar inför säsongen 2019 två nya modeller av sopvalsar med en arbetsbredd på 3,0 respektive 3,5 meter.
YstaMaskiner lanserar inför säsongen 2019 två nya modeller av sopvalsar med en arbetsbredd på 3,0 respektive 3,5 meter.

Redskapsleverantören YstaMaskiner presenterar inför säsongen 2019 två nya modeller av sopvalsar med en arbetsbredd på 3,0 m och 3,5 m för frontlastare, teleskoplastare och lastmaskin.

Sopvals YSTA SV 300 och 350 kompletterar därmed YstaMaskiners breda sortiment ytterligare av sopvalsar utan uppsamlingsbox.

– Den stora nyheten med dessa två modeller är att borstdiametern har ökat till 915 mm zicksackborst samt att den främre plåten kan lyftas och utrustats med en gummiduk nederst för att minska risken för att damm och grus kastas iväg, säger Fredrik Lidberg, försäljningschef på Ysta Maskiner.

Sopvalsen är utrustad med två stödhjul och kan utrustas med olika redskapsfästen med flytläge som Trima, Euro, Stora BM, m fl beroende på kundens behov. Sopvalsen kan extrautrustas med vattensystem med en volym på 300 l.

Sopvalsen är utrustad med två hydraulmotorer som är monterade i rotorn vilket minskar totalbredden jämfört med motorer som monterats på utsidan.

För att skydda hydraulmotorerna är det monterat chockventiler och oljebehovet är ca 80 l/min.

Sopvalsen behöver endast ett dubbelverkande hydrauluttag med elventil för drivning av soprotorn och den hydrauliska borstvinklingen.

Sopvalsen är blästrad, grundlackerad och pulverlackad.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se

bild SV-300 915 bak