Ny säljare på Delvator i Stockholm

Tomas Åhrberg är ny säljare på Delvator i Stockholm och kommer utgå från företagets anläggning i Arlandastad.

Sedan den 1 november är Tomas Åhrberg ny säljare på Delvator i Stockholm. Han kommer utgå från företagets anläggning i Arlandastad.

Tomas kommer närmast från en tjänst som säljare på Granzow där han sålde gasgeneratorer och före  dess arbetade han som säljare på Oilquick.

–Tomas är en erfaren säljare med en bredd och ett driv som tilltalar. Hans stora intresse för maskiner och försäljning kommer hjälpa oss att utvecklas tillsammans med våra kunder, säger Jonas Coltén, vd på Delvator.

Tomas är född och uppvuxen i Uppsala och bor strax utanför staden med sin hustru och två barn. Hans stora intresse är såklart maskiner, men han spelar även golf och följer med på barnens alla hobbys på sin fritid. 

–Det blir inte många timmar över efter jobbet och familjens alla sportaktiviteter; fotboll, innebandy, hockey, dans, golf och gymnastik står ofta på schemat, säger han och skrattar.

Det var ju det stora maskinintresset som gjorde att han fick upp ögonen för annonsen där man sökte säljare till Stockholm. 

–Jag har velat sälja maskiner länge, säger Tomas. Och att få möjlighet att arbeta med ett varumärke som Hitachi. Och efter att jag haft kontakt med folk på Delvator länge, visste jag ju också vilket härligt gäng det är. Jag tror jag kommer att trivas perfekt, fortsätter han.

© Anläggningsvärlden 2021.
info@anlaggningsvarlden.se