Ny maskintrailer från Olofsson i Syd

På Elmia Wood visade Olofsson i Syd bland annat en ny 3-axlad maskintrailer från Kässbohrer.
På Elmia Wood visade Olofsson i Syd bland annat en ny 3-axlad maskintrailer från Kässbohrer.

Olofsson i Syd i Asarum som bland annat är svensk generalagent för Kässbohrer och NC-Trailer släpvagnar och trailers, visade en nyutvecklad trailer från Kässbohrer för skogsmaskiner, lastmaskiner och grävmaskiner på Elmia Wood – Kässbohrer SLA R 3.

– Denna trailer är speciellt framtagen för transport av höga maskiner, med en lasthöjd av 465 mm i hjulfickan och 895 mm på bordet så lastar man lätt flera maskiner, säger Jonas Bengtsson, delägare och säljare på Olofsson i Syd.

3-axlade Kässbohrer SLA R 3 med hjulfickor är utragbar 6 meter och är utrustad med medstyrande axel och första axel lyftbar.

Den nya trailern levereras med aluminiumramper för ilägg i hjulfickorna som innebär att trailern blirhelt plan. Hjulfickornas längd är 1800 mm.

Lastlängden är 13,2 meter och den är utdragbar 6 meter med låsning varje 500 mm. Bredden är 2540 mm och trailern levereras med en breddningssats på 300 mm per sida. Kopplingshöjden är 1300 mm och trailern är utrustad med dubbla king pin.Totalvikten är 48 ton och lastvikten cirka 37 ton.

Länk till Olofsson i Syd

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se