Ny kompakt flishugg lanseras av Nordicc

tritomne_nordicc

Nordicc AB som är beläget i småländska Ljungby har ett brett utbud av maskiner och redskap för de som är aktiva inom anläggning, entreprenad och grönyteskötsel. Senaste tillskottet i produktsortimentet är flishuggar som går under namnet Ceccato. Flishuggarna är avsedda för de som jobbar med professionell trädgårdsskötsel.

Storleksmässigt ligger de mellan de riktigt små kompostkvarnarna och de större flishuggarna som t.ex bogseras efter bil. De rullas eller transporteras enkelt fram till arbetsplatsen utan att skada underlaget. Nåt som utmärker samtliga modeller är den höga byggkvaliteten och användarvänligheten.

Nordicc erbjuder dessa maskiner i två storlekar, och med tre olika driftsalternativ. Modellen Tritone Maxi flisar grenar upp till 70mm i diameter. Vikten ligger från 138 – 167 kg beroende på driftkälla.

Tritone Monster klarar 100 mm tjocka grenar klarar denna modell att tugga i sig. Väger från 353 upp till 379 kg. Kulhandske kan monteras på dragstången för enkel transport och framkörning med t.ex ATV/UTV eller annat fordon.

Flishuggarna drivs antingen med 3-fas 400V el, PTO, eller Honda bensinmotor. Till bensinmotorn kan el-start väljas till. Väljs PTO-drift utrustas maskinen med 3-punktsfäste. Storleken på flisen kan enkelt justeras genom att skifta såll.

© Anläggningsvärden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se

Immagini 002
Immagini 002