NCC en av Sveriges bästa arbetsgivare 2017

Jernbane Porsgrunn EJ H÷RSELK≈POR NEDFƒLLDA VID MASKIN
Foto: Jernbane Porsgrunn

NCC hamnar i topp bland Sveriges bästa arbetsgivare när employer brandingföretaget Universum låter bolagens egna medarbetare betygsätta sina arbetsgivare. NCC hamnar på plats 10 att jämföras med till exempel H & M som hamnar på femtonde plats och Skanska som hamnar på sextonde plats.

I Universums årliga undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare låter man medarbetarna bedöma sin nuvarande arbetsgivare utifrån de tre faktorerna intern identitet, nöjdhet och lojalitet. På första plats hamnar i år revisionsfirman Grant Thornton.

– Det är glädjande att vi hamnar bland de 10 mest uppskattade arbetsgivarna. Det är ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Lena Dalenius, HR-direktör på NCC.

– Grunden till ett trovärdigt Employer Brand ligger i att man har en stark och tydlig kultur som medarbetarna lever. Genom att skapa en bra miljö för medarbetarna ges arbetsgivaren möjlighet att behålla och attrahera rätt talanger, vilket i förlängningen bygger ett starkt och trovärdigt arbetsgivarvarumärke, säger Claes Peyron, Managing Director Nordics, Universum.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se