Johan Beermann ny vd på Norrvidinge

Från vänster: Johan Beermann, Per-Eric Troneus, Martin Nilsson. Foto: Norrvidinge
Från vänster: Johan Beermann, Per-Eric Troneus, Martin Nilsson. Foto: Norrvidinge

Norrvidinge har de senaste åren utvecklats till ett av de ledande företagen i Skåne inom transport- och maskintjänster samt återvinning och försäljning av anläggningsmaterial.

Nuvarande vd Martin Nilsson och styrelsen har gemensamt beslutat utse Johan Beermann till ny vd med uppdraget att fortsätta utveckla koncernen mot nya mål. Johan Beermann tillträder tjänsten den 3 april i år.

– Framöver kommer jag att verka som Vice vd och huvudsakligen arbeta med marknads- och affärsutveckling, säger Martin Nilsson.

Johan Beermann är 51 år och har mångårig erfarenhet från ledande befattningar inom transport- och maskinsektorn. Senast som vd för Östschakt och tidigare bl a som divisionschef inom GDL koncernen med ansvar för anläggningssegmentet.

– Inom Norrvidinge är vi mycket glada över att Johan antagit utmaningen att ta Norrvidinge vidare i utvecklingen mot att vara den ledande aktören på transport- och maskintjänster och anläggningsmaterial i södra Sverige.

Norrvidinge har en stark position i marknaden och med Johans erfarenhet och kompetens kommer Norrvidinge ytterligare skapa hållbara värden, säger Per-EricTroneus, Styrelseordförande i Norrvidinge.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se