Hiab lanserar kranspetsstyrning

aRGB colour profile is intended for high quality print, please look for sRGB version for digital presentation

Hiab kommer att presentera nya innovationer och servicenyheter samt de senaste produktlanseringarna på Lastbilsmässan i Jönköping. Bland annat lanseras Crane Tip Control (kranspetsstyrning) på flera kranmodeller.
CTC (Crane Tip Control) är en programfunktion i HIAB:s HiPro-styrsystem som förenklar krankörningen. Rörelser som tidigare krävde samtidig styrning av upp till tre kranfunktioner kan nu utföras med bara en spak. CTC finns nu även för 5 respektive 6 utskjut för Hiab X-HiPro 142, 162, 192 och 232.

Från halvårsskiftet lanserade Hiab marknadens längsta och omfattande produktgaranti för Hiab styckegodskranar, Multilift lastväxlare och Moffett påhängstruckar, en treårig garanti som standard. (Olika produktvillkor förekommer.)

– Light Range sortimentet har branschens mest avancerade fjärrstyrning som garanterar en följsam och säker körning med samtidiga rörelser och smarta funktioner som håller lasten stabil och ökar kapaciteten. Nya modeller 2018 är blanda annat HIAB X-HiDuo 046, 082, 108, 118 och HIAB X-HiPro 122, skriver Hiab i ett pressmeddelande.

I samband med lastbilsmässan lanserar Hiab även distansservice för skogskranar där det finns möjlighet att ställa av sin HiVison-kran på den plats där man befinner sig.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se