Diodhuset lanserar ny LED-ramp

LED rampen Ledson Juno har fått en uppföljare i form av Juno C, där C står för Curved (svängd). Skillnaden mot Juno är att denna ramp har en något annorlunda ljusbild men framför allt att dess attraktivt svängda design möter en svängd front på fordonet på ett synnerligen snyggt sätt.

Apollo C har precis som Juno C en svängd design men är något högre för den som inte jagar efter en fullt lika slimmad design och önskar att rampen ska synas mer.

– Ledson har lyckats få till två mycket tilltalande LED ramper som båda är svagt svängda för att följa de moderna bilarnas formgivning. Den svarta looken gör att ramperna smälter in väl i bilens design, både infällda i grillen men också som utanpåliggande både över och under nummerskylten. LEDSON har som vanligt lyckats väldigt bra med både hög kvalité och grym prestanda, säger Magnus Henriksson, inköpschef på Diodhuset.

Båda dessa ramper har E-märkningen ECE R112 och Driving Beam-ljusbild som matchar och förstärker fordonets befintliga strålkastare.  De har också en väldigt hög EMC-säkrad klassning (CISPR25 klass 3) och IP-klassning enligt IP68/69K. 

Länk till Diodhuset

© Anläggningsvärlden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se