Case lanserar ny strategi på Intermat

Pre-Intermat. Case kommer visa musklerna på Intermatmässan i april och montern kommer återspegla företagets 360-graders stategi. Bland maskinerna som visas upp finns bl.a. bandschaktaren 1650M, väghyveln 836C, storgrävaren CX750D och den kompakta bandgrävaren CX145DSR. Foto: Case.
Pre-Intermat. Case kommer visa musklerna på Intermatmässan i april och montern kommer återspegla företagets 360-graders stategi. Bland maskinerna som visas upp finns bl.a. bandschaktaren 1650M, väghyveln 836C, storgrävaren CX750D och den kompakta bandgrävaren CX145DSR. Foto: Case.

Case kommer presentera ett stort sortiment med utrustning och tjänster på maskinmässan Intermat i Paris den 23-28 april. Montern kommer återspegla varumärkets 360-graders strategi som innebär att kunderna erbjuds utrustning och tjänster anpassade till kraven i deras uppdrag.

Montern kommer organiseras för att lyfta fram märkets kompletta utbud med produkter för hus- och vägbyggnad, stadsbyggande, återvinning och stenbrott.

I montern kommer även systerföretaget Iveco visa sina nya anläggningslastbilar.

Masinerna som visas i denna upplaga av Intermat kommer återspegla Case:s satsning på produktutveckling och ny teknik, eftersom de flesta maskinmodellerna i montern har lanserats de senaste tolv månaderna.

Det omfattar CX750D-grävmaskinen, den största och mest kraftfulla maskinen i Case-sortimentet, och C-serien minigrävare där företaget lanserade en helt ny design förra året. Även de uppgraderade kompaktlastarna med starkare motorer kommer visas upp i montern.

Ett område i montern kommer tillägnas Case:s hjullastare som firar 60-årsjubileum med extra stort fokus på G-serien som nyligen tilldelades den prestigefyllda utmärkelsen ”Good Design”.

På Case kundcenter i Paris kommer företaget erbjuda mässbesökarna att provköra och testa de olika maskinerna. Varje halvtimme avgår en buss från mässan till kundcentret där Case:s egna experter kommer finnas på plats.

Case-montern kommer även innehålla ett område som är dedikerat till Case SiteSolutions – tjänster och teknik som är utformade för att kompletterad varumärkets utrustning. Här kan besökarna få information om Case SiteWatch telematiktjänster och Case SiteControl maskinstyrningstjänster för drift, användning och underhåll.

– Teknisk service och reservdelar är också ett segment som kommer visas på Intermat. Vi kommer presentera nya lösningar som hjälper våra kunder minska sina totala ägandekonstnader, säger Carl Gustaf Göransson, varumärkeschef på Case.

Ett expertteam kommer vara på plats för att förklara Cases utökade garanti- och underhållsplanlösningar som kan skräddarsys för att passa kundernas behov.

– Med dessa lösningar kan kunderna fokusera på sin verksamhet med vetskap om att deras utrustning är täckt av garantin och att underhållet är planerat så att det fungerar optimalt med maximal driftstid, fortsätter Carl Gustaf Göransson.

I montern kommer Case också visa det patenterade SmartFit tandsystemet med en ny fästanordning som ska förbättra maskinens prestanda med tänder som håller sig skarpa längre och trängar djupare in.

Case kommer även arrangera en grävsimulatortävling och en spektakulär akrobatisk dansshow utlovas där dansarna ineragerar med maskinerna i sin koreografi.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se

CASE CX750D_low res

CASE Grader 836C_low res