Broddson och Tokvam samarbetar

tokvam_broddson

Vägunderhållstillverkarna Tokvam och Broddson ingår ett samarbete på den Svenska marknaden. Syftet är att stärka marknadspositionen för båda företagen.

Broddson kommer att sköta lagerhållning och reservdelshanteringen för Tokvam i Sverige. I tillägg kommer båda företagen att marknadsföra varandras produkter och vara ett stöd för befintligt återförsäljarnät i Sverige.

Företagens värdegrunder stämmer väl överens med varandra. Båda producerar premiumprodukter väl anpassade för den skandinaviska marknaden och ambitionen är att hålla hög klass på service och eftermarknad.

– Samarbetet innebär ett mervärde för våra kunder i form av kortare leveranstider på reservdelar och snabbare service. Dessutom har vi tillsammans mer än 85 års erfarenhet av vägunderhåll vilket gör att vi förstår kundens krav väldigt bra säger Per Hellman, försäljningschef i Sverige på Tokvam.

– Vi ser fram mot att stötta Tokvam på eftermarknaden i Sverige och hoppas också att samarbetet kan stärka våra försäljningskanaler i Sverige säger Jimmy Sööder, försäljningschef på Broddson.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se