BKT deltar inte på Eima 2021

Den indiska däckjätten BKT meddelar att man inte kommer ställa ut på den internationella lantbruksmässan Eima som arrangeras i italienska Bologna den 3-7 februari nästa år. Eima International som arrangeras var tredje år lockade förra gången (2018) över 2.000 utställare och 317.000 besökare.

– Det är svårt att förutse hur saker och ting kommer att utvecklas nästa år, men pandemin visar inga tecken på att mattas av. Därför har BKT valt att inte delta i EIMA 2021 och att skjuta upp personliga möten tills läget förbättras. Ingenting är viktigare än människorna, inte ens produktionen, skriver BKT i ett pressmeddelande.

Ända sedan covid-19-krisen exploderade har BKT lagt all energi på ansvarsfullt företagande för att skydda medarbetare, samarbetspartner och kunder från alla tänkbara risker. Tillverkningsanläggningarna i Indien förblev stängda under den kritiska perioden, för att sedan snabbt återuppta produktionen så snart en säkerhetsplan för driften kunde aktiveras, med nödvändig skyddsutrustning.

© Anläggningsvärlden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se