Alunda Truck Meet växer

alunda_truck_meet_2017_001

För andra året i rad arrangerades Alunda Truck Meet i Alunda, 3,5 mil nordost om Uppsala. Till årets arrangemang som hölls 4-5 augusti var över hundra lastbilar anmälda och slutligen kom det 93 lastbilar. Det kan jämföras med förra året då 67 lastbilar deltog.

Arrangörerna hade bland annat lockat Erik Lundman ända från Piteå som kom med sin SaunaLiner Pistvakt Edition – världens första lastbil med bastu!

Olivia Helén, arangör och grundare till Alunda Truck Meet.
Olivia Helén, arrangör och grundare till Alunda Truck Meet.

– Jag tycker vi fått till ett trevligt arrangemang med bra gemenskap och skön och positiv stämning, säger Olivia Helén, driftig grundare och arrangör till Alunda Truck Meet. Olivia kör till vardags djurbil på pappa Roine Heléns Åkeri i Alunda.

Utöver utställningen bjöds det på fredagkvällen på en effektfull ljusshow, då lastbilarna tände alla sina lampor och blixtljus och lyste upp utställningsområdet.

  Det som ställs ut är i första hand bruksbilar som går i den vanliga trafiken, det ska inte vara så avancerat. Det är en trevlig tillställning och en stor familjefest, säger Stefan ”Slipsen” Norman, som var juryns ordförande och ansvarade för bedömningen av bilarna som deltog.

Publiken kunde också rösta på sin favorit bland de utställda bilarna och på lördagkvällen hölls prisutdelningen.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se

alunda_truck_meet_2017_002

alunda_truck_meet_2017_003

_DSF2242